RONDLEIDINGEN

Jacqueline is een officieel erkende stadsgids. Ze is lid van GANYC (Guides Association of New York City) en geeft privé-stadsrondleidingen, zowel te voet als per fiets. Elke tocht is op maat, aangepast aan uw interessen en uw tempo. Bent u nieuw in New York dan is een verkenning met Jacqueline van Central Park, mid- en downtown een aanrader voor uw eerste dag. Andere interessante formules:

– een fietstocht door Central Park, Harlem en de South Bronx;

– een fietstocht door Brooklyn, van Williamsburg tot Brooklyn Heights;

– een wandeling te voet langs de hoogtepunten van midtown, gevolgd door een metrorit naar “the best of Brooklyn” met als afsluiter een verkenning van downtown Manhattan;

– nieuwsgierig naar de andere stadsdelen van New York City, de Bronx, Queens of Staten Island? Jacqueline neemt u met veel plezier op sleeptouw.

Door haar werk als journaliste en auteur heeft ze het geluk gehad om heel wat boeiende en gepassioneerde New Yorkers te leren kennen die graag hun ervaringen delen met bezoekers. Bent u bijvoorbeeld geinteresseerd in een privé-jazz concert in het hart van Harlem? Wil u graag  kunstenaarsateliers bezoeken of een sociaal project? Jacqueline organiseert dit graag voor u. Ook tochten met specifieke thema’s zoals ‘street art’, nieuwe architectuur of stadsboerderijen en volkstuintjes zijn mogelijk. Voor toeristische cliché’s kunt u elders terecht. Wend u tot Jacqueline als u iets meer wil zien van New York.

Jacqueline schreef twee toeristische gidsen over New York, waarover meer in de rubriek “Boeken”.

Contacteer Jacqueline: goossensjacq@hotmail.com

Jacqueline Goossens foto Bart Michiels

Foto Bart Michiels